100% lokal-TV

TV-E ses - i et stort område omkring Esbjerg på den digitale kanal 97 (netværks-id: 100 på DVB-C) i alle 3 YouSee-pakker på TV-kabelnettet. TV-E kan ses i ca. 70.000 husstande i det store område nord for Kongeåen.
TV-E kan ses i bl.a Esbjerg, Varde, Bramming, Tjæreborg, Hjerting, Hostrup, Kokspang, Billum, Janderup, Oksbøl, Nr.Nebel, Nymindegab, Glejbjerg, Grimstrup, Endrup, og på Fanø. Senest er Ribe Antenneforening (Stofa) også kommet med. TV-E kan også ses worldwide på Internettet - også på iPads og smartphones.

TV-E er en 100% kommerciel TV-station
TV-E modtager ingen offentlig støtte og er udelukkende finansieret af programproduktion og reklamevisning. Alle indslag produceres med professionelt broadcast udstyr for at opnå samme høje standard som de landsdækkende stationer.

Alle kan komme til orde på TV-E
Siden 1993 har TV-E’s sendeflade været åben for alle institutioner, virksomheder og foreninger, der vil nå ud til Esbjergs borgere. Lovgivningen sætter dog visse begrænsninger for politiske og/eller religiøse bevægelser og indholdet skal naturligvis kunne ses af alle aldersgrupper døgnet rundt.

TV-E sender døgnet rundt
Hver fredag starter et nyt ugeprogram, der opdateres mandag og onsdag. Programmet sendes flere gange i timen. Et 20 minutters program udsendes f.eks. 500 gange på en uge.

Programleder Ole Olsson

TV-E sendes på You-See og Stofa's digitale DVB-C bånd sammen med alle HD-kanalerne. For at se digitalt tv behøver du kun en DVB-C modtager, og den kan enten være indbygget i dit tv eller i en digital boks, som du tilslutter dit tv. Alle TV fra 2009 og frem har indbygget DVB-C tuner. På nye fjernsyn er det nok at indtaste netværks-id'et - men enkelte tidlige modeller kan kræve lidt flere tal:

You-See: Netværks-id: 100
Startfrekvens: 143 MHz Modulation: 64 QAM
Symbol rate: 6875 kSps

Stofa: Netværks-id: 0
Startfrekvens: 346 MHz Modulation: 64 QAM
Symbol rate: 6900 kSps